Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Projektant mašinskih instalacija

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 21-01-2014)
Oglas pregledan: 763 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Bečej
Nudimo Vam:

Mogućnost stalnog radnog odnosa, dinamičnu, kvalitetnu i kreativnu radnu atmosferu, mogućnost stručnog i ličnog usavršavanja.

Opis posla:

Projektovanje mašinskih termo tehničkih instalacija, izrađivanje plana realizacije projekta, praćenje svih faza realizacije projekta, organizovanje rada i rukovođenje realizacijom radova na objektu, izrađivanje planova angažovanja potrebnih resursa na projektu, organizovanje i vođenje građevinske dokumentacije, staranje o primeni mera bezbednosti, zdravlja i ekologije na radu na gradilištu.

Potrebne stručne kvalifikacije i licence:

Stručna sprema VSS-VII stepen, Mašinski fakultet

licenca odgovornog projektanta termotehnike, termoenergetike,procesne i gasne tehnike

licenca odgovornog izvođača radova termotehnike, termoenergetike, procesne i gasne tehnike

Poznavanje engleskog jezika

Tehničke veštine:

Neophodno poznavanje rada u:

Autocad-u

MS Office paketu (Word, Excel)

Windows operativni sistem

Internet pretraživači

Outlook
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Termičar doo

Bečej, Uroša Predića 3

Matični broj: 20157747

Osnovna delatnost nam je izvođenje radova u industrijskim postrojenjima, prevashodno izrada i montaža parnih kotlovskih postrojenja.
Pored osnovne delatnosti bavimo se i izradom svih vrsta cevovoda i sudova pod pritiskom, kao i izradom pojedinih elemenata procesnih postrojenja.
Imamo svoj projektni tim koji u saradnji sa stručnim konsultantima nalazi najkvalitetnija rešenja za izvođenje svake instalacije ili za ugradnju opreme.
Imamo bogato iskustvo u projektovanju, montaži i instaliranju postrojenja za kogeneraciju, grejanje, ventilaciju, klimatizaciju kao i biogasnih postrojenja.


Slični poslovi