Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Promoteri bezalkoholnih pića

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 29-10-2013)
Oglas pregledan: 687 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Za potrebe našeg klijenta raspisujemo oglas za sledeću poziciju- promoteri bezalkoholnih pića.

Uslovi za kandidate:

  • Studenti do 26.godina.
  • Aktivan vozač.
  • Radi se dva do tri puta nedeljno.
  • Rad na terenu u Beogradu i okolini.


Ukoliko ste komunikativni, fleksibilni, odgovorni i pouzdani prijavite se!

Članovi se mogu prijaviti preko online aplikacije ePoslovnica (broj oglasa 129) uz obavezno slanje biografije. Svi kandidati koji nisu članovi se mogu prijaviti putem on line prijave za posao na sledećem linku: http://www.sservis.rs/prijavazaposao

Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radi sprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Studentska zadruga S servis

Beograd, Kneza Miloša 4

PIB: 107743096
Matični broj: 20863315

Studentska i omladinska zadruga S servis se bavi posredovanjem u zapošljavanju mladih starosti do 35 godina na privremenim i povremenim poslovima. U okviru Workforce Grupe u Srbiji posluju agencija za zapošljavanje Workforce i Studentska zadruga S servis. Kontinuiranim inovacijama u domenu ljudskih resursa i prilagođavanjem potrebama tržišta za fleksibilnim zapošljavanjem, Workforce Grupa omogućava saradnicima i klijentima realizaciju poslovnih ambicija po najvišim HR standardima. Workforce Grupa nudi usluge u domenu fleksibilnog zapošljavanja, regrutacije i selekcija kadrova, treninga i razvoja ljudskih potencijala.


Slični poslovi