Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Promoter/ka

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 03-12-2013)
Oglas pregledan: 1227 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Hitno potreban veliki broj promoterki za dnevne promocije u marketima.

Uslovi za kandidate:

- Studenti do 26
- Neophodno iskustvo u prodajnim promocijama
- Važeća sanitarna knjižica ili potvrda o sanitarnom pregledu
- Dnevnice od 1600 do 2000 dinara


Članovi se mogu prijaviti preko ePoslovnice (oglas br. 131) dok se ostali mogu prijaviti putem sledećeg linka: 
http://www.sservis.rs/prijavazaposao. Obavezno je postavljanje CV-a u sekciji "Moja biografija". Nepotpune biografije neće biti razmatrane. 

* Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radi sprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.


Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Studentska zadruga S servis

Beograd, Kneza Miloša 4

PIB: 107743096
Matični broj: 20863315

Studentska i omladinska zadruga S servis se bavi posredovanjem u zapošljavanju mladih starosti do 35 godina na privremenim i povremenim poslovima. U okviru Workforce Grupe u Srbiji posluju agencija za zapošljavanje Workforce i Studentska zadruga S servis. Kontinuiranim inovacijama u domenu ljudskih resursa i prilagođavanjem potrebama tržišta za fleksibilnim zapošljavanjem, Workforce Grupa omogućava saradnicima i klijentima realizaciju poslovnih ambicija po najvišim HR standardima. Workforce Grupa nudi usluge u domenu fleksibilnog zapošljavanja, regrutacije i selekcija kadrova, treninga i razvoja ljudskih potencijala.


Slični poslovi