Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Promoterka/Promoter

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 03-10-2013)
Oglas pregledan: 1503 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Potrebne osobe sa dobro razvijenim komunikacionim vestinama za promotivne aktivnosti na Sajmu knjiga od 20. do 27. oktobra. Iskustvo u radu nije neophodno.

Studentkinje/Studenti do 26 godina.

Angazovanje 6 sati dnevno, dnevnica 1.000 dinara neto. Radi se 8 dana.

CV  poslati na poslovi@sservis.rs sa naznakom “Promoterka/promoter”.

 

* Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radi sprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.

Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Studentska zadruga S servis

Beograd, Kneza Miloša 4

PIB: 107743096
Matični broj: 20863315

Studentska i omladinska zadruga S servis se bavi posredovanjem u zapošljavanju mladih starosti do 35 godina na privremenim i povremenim poslovima. U okviru Workforce Grupe u Srbiji posluju agencija za zapošljavanje Workforce i Studentska zadruga S servis. Kontinuiranim inovacijama u domenu ljudskih resursa i prilagođavanjem potrebama tržišta za fleksibilnim zapošljavanjem, Workforce Grupa omogućava saradnicima i klijentima realizaciju poslovnih ambicija po najvišim HR standardima. Workforce Grupa nudi usluge u domenu fleksibilnog zapošljavanja, regrutacije i selekcija kadrova, treninga i razvoja ljudskih potencijala.


Slični poslovi