Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Psihoterapeut

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 25-11-2013)
Oglas pregledan: 911 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
U našem savetovalištu se od 2006. godine bavimo psihološkom delatnošću koja obuhvata savetovanje i psihoterapiju (individualnu i porodičnu), psihološka testiranja i psihodijagnostiku. Zbog povećanog obima posla potrebni su nam:

PSIHOTERAPEUTI kognitivno bihejvioralne, konstruktivističke, analitičke, REBT,TA, porodične odnosno geštalt orijentacije.

Kvalifikacije

Diplomirani psiholog ili master psihologije i psihoterapijska edukacija iz oblasti KBT, TA, REBT, geštalt, porodična psihoterapija i sl.

Znanje i veštine

Radno iskustvo u oblasti savetovanja i psihoterapije. Korišcenje psiholoških instrumenata za procenu ličnosti. Proaktivnost, inicijativa, razvijene interpersonalne veštine, komunikativnost.

Nudimo

Rad u prijatnom ambijentu u centru grada, fleksibilno radno vreme u smislu broja sati koji želite da radite sa klijentom. Dodatne informacije na www.onlajnpsiholog.com
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
NVO CENTAR

Beograd, Hilandarska 28

PIB: 107578235
Matični broj: 28083696

Psihološko savetovalište Centar osnovano je od strane grupe psihologa i ekonomista sa glavnim ciljem da stalno prepoznaje društveno odgovorne ideje, pojedince i organizacije koje aktivno podržava kroz svoje edukativne, kulturne i humanitarne razvojne aktivnosti i time postiče društvo i pojedince u ostvarivanju kreativnih, društveno odgovornih i održivih projekata.

Usmerenost na rešavanje društvenih problema i predlaganje veoma zahtevnih projekata i ideja postao je cilj nevladine organizacije Centar sa jakom željom da se pomogne posebno osetljljivim kategorijama stanovništva i diskriminisanim grupama.

Članovi tima poseduju bogato konsultantsko iskustvo u EU, na Balkanu, Bliskom Istoku i Aziji.


Centar nudi jedinstvenu kombinaciju edukativnih programa koji kombinuju lični i poslovni razvoj. Edukativno razvojni programi imaju za cilj sveobuhvatni razvoj potencijala čoveka i mentorsku podršku kako pojedincima tako i projektima, kao i razvoj specifičnih znanja i ekspertize. Ove aktivnosti su grupisane u četiri kategorija usluga i to kao: 1. Programi edukacije, 2. Psihološko savetovalište, 3. Projekti i 4. Volonterske aktivnosti.


Slični poslovi