Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Psihoterapeut savetnik

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 23-05-2013)
Oglas pregledan: 1016 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
U našem savetovalištu se od 2006. godine bavimo psihološkom delatnošću koja obuhvata psihoterapiju (individualnu i porodičnu), psihološka testiranja (individualna i grupna) i savetovanje. Zbog povećanog obima posla potrebni su nam:

PSIHOTERAPEUTI - saradnici kognitivno bihejvioralne, konstruktivističke, analitičke, TA, geštalt i sl. orijentacije potrebni za Psihološko savetovalište. Dodatne informacije na www.onlajnpsiholog.com

 

Kvalifikacije

Diplomirani psiholog ili master psihologije i psihoterapijska edukacija iz oblasti KBT, TA, geštalt i sl.

 

Znanje i veštine

Radno iskustvo u oblasti savetovanja i psihoterapije. Korišcenje psiholoških instrumenata za procenu ličnosti. Proaktivnost, inicijativa, razvijene interpersonalne veštine, komunikativnost.

 

Nudimo

Rad u prijatnom ambijentu u centru grada, fleksibilno radno vreme u smislu broja sati koji želite da radite sa klijentom. 


*UPITNIK POSLODAVCA KOJIM SE VRŠI PRESELEKCIJA KANDIDATA:

Sabiranjem bodova, svakog vašeg odgovora, dobija se ukupna vrednost kojom se odredjuje
(na osnovu granice definisanih rezultata od strane poslodavaca) da li ste UPITNIK uradili zadovoljavajuće. Potrebno je da odgovorite na sva dole navedena pitanja.


Da li ste pohađali ili još uvek pohađate neku od navedenih psihoterapijskih edukacija nakon završenog fakulteta?

Navedite Vaše zanimanje.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
NVO CENTAR

Beograd, Hilandarska 28

PIB: 107578235
Matični broj: 28083696

Psihološko savetovalište Centar osnovano je od strane grupe psihologa i ekonomista sa glavnim ciljem da stalno prepoznaje društveno odgovorne ideje, pojedince i organizacije koje aktivno podržava kroz svoje edukativne, kulturne i humanitarne razvojne aktivnosti i time postiče društvo i pojedince u ostvarivanju kreativnih, društveno odgovornih i održivih projekata.

Usmerenost na rešavanje društvenih problema i predlaganje veoma zahtevnih projekata i ideja postao je cilj nevladine organizacije Centar sa jakom željom da se pomogne posebno osetljljivim kategorijama stanovništva i diskriminisanim grupama.

Članovi tima poseduju bogato konsultantsko iskustvo u EU, na Balkanu, Bliskom Istoku i Aziji.


Centar nudi jedinstvenu kombinaciju edukativnih programa koji kombinuju lični i poslovni razvoj. Edukativno razvojni programi imaju za cilj sveobuhvatni razvoj potencijala čoveka i mentorsku podršku kako pojedincima tako i projektima, kao i razvoj specifičnih znanja i ekspertize. Ove aktivnosti su grupisane u četiri kategorija usluga i to kao: 1. Programi edukacije, 2. Psihološko savetovalište, 3. Projekti i 4. Volonterske aktivnosti.


Slični poslovi