Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Punjenje rafova

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 17-12-2014)
Oglas pregledan: 3484 puta
Povećaj font: A+ | A-
Za potrebe našeg klijenta tražimo studente za pomoćne poslove u  u trgovinskim objektima za novogodišnje praznike u sledećim gradovima:

Apatin, Senta, Sombor, Srbobran, Kula, Vrbas, Beograd, Mladenovac, Pančevo, Novi Sad, Sremska Kamenica, Novi Bečej, Smederevo, Požarevac, Kikinda, Kanjiža, Subotica, Bačka Palanka, Bačka Topola, Selenča, Šabac, Sremska Mitrovica, Zrenjanin, Niš, Leskovac, Vranje, Novi Pazar, Kragujevac, Jagodina, Kraljevo, Kruševac, Trstenik, Čačak, Valjevo, Loznica, Bačka Topola, Sremska Mitrovica, Šid, Stara Pazova, Nova Pazova, Ruma, Novi Bečej, Inđija.

Očekivano angažovanje je od 3 do 6 dana u periodu do 25.12-31.12.2014.

Opis posla:

-          Punjenje rafova

-          Pomoć na kasi

-          Prenošenje robe

-          Ostali pomoćni poslovi u trgovini

-          Satnica 115 din/h

Uslovi za kandidate:

-          Spremnost za rad tokom celog perioda (25.12.-31.12)

-          Učenici i studenti do 26 godina

-          Obavezna sanitrana knjižica

Poslati biografiju na  poslovi@sservis.rs  u subjectu napisati ime, prezime i grad sa napomenom za koji posao se prijavljujete.

 

* Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radi sprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.

 

Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Studentska zadruga S servis

Beograd, Kneza Miloša 4

PIB: 107743096
Matični broj: 20863315

Studentska i omladinska zadruga S servis se bavi posredovanjem u zapošljavanju mladih starosti do 35 godina na privremenim i povremenim poslovima. U okviru Workforce Grupe u Srbiji posluju agencija za zapošljavanje Workforce i Studentska zadruga S servis. Kontinuiranim inovacijama u domenu ljudskih resursa i prilagođavanjem potrebama tržišta za fleksibilnim zapošljavanjem, Workforce Grupa omogućava saradnicima i klijentima realizaciju poslovnih ambicija po najvišim HR standardima. Workforce Grupa nudi usluge u domenu fleksibilnog zapošljavanja, regrutacije i selekcija kadrova, treninga i razvoja ljudskih potencijala.


Slični poslovi