Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Rad u kontroli kvaliteta

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 30-11-2018)
Oglas pregledan: 228 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove:
Za potrebe našeg klijenta potrebni su radnici za rad u kontroli kvaliteta u Subotici:

 

Ključni zadaci i odgovornosti:

 

  • Kontrola kvaliteta komponenti i finalnog proizvoda
  • Odstranjivanje neodgovarajućih komponenti

 

Kandidatima nudimo:

 

  • Angažovanje na duži vremenski period (najmanje 3 meseca)
  • Zarada 180 din/h + putni troškovi
  • Rad u tri smene 06-14h / 14-22h / 22-06h
  • Radno vreme od ponedeljka do petka / svaka druga subota radna

 

 


Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radisprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Studentska zadruga S servis

Beograd, Kneza Miloša 4

PIB: 107743096
Matični broj: 20863315


Studentska i omladinska zadruga S servis se bavi posredovanjem u zapošljavanju mladih starosti do 35 godina na privremenim i povremenim poslovima. U okviru Workforce Grupe u Srbiji posluju agencija za zapošljavanje Workforce i Studentska zadruga S servis. Kontinuiranim inovacijama u domenu ljudskih resursa i prilagođavanjem potrebama tržišta za fleksibilnim zapošljavanjem, Workforce Grupa omogućava saradnicima i klijentima realizaciju poslovnih ambicija po najvišim HR standardima. Workforce Grupa nudi usluge u domenu fleksibilnog zapošljavanja, regrutacije i selekcija kadrova, treninga i razvoja ljudskih potencijala.


Slični poslovi