Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Radnici na poslovima čišćenja i održavanja zgrada

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 17-01-2021)
Oglas pregledan: 1807 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Firmi iz Beograda koja se bavi tehničkim odžravanjem zgrada potrebni radnici na poslovima čišćenja - održavanja higijene zgrada u Beogradu.

Vaše biografije šaljite preko sajta klik do posla.

Za više informacija pozovite nas na telefon: 060/52-07-209

 
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 3

O poslodavcu:
Bakara d.o.o.

Beograd, Palmira Toljatija 36/1a

PIB: 108574022
Matični broj: 21026522

Mi smo Bakara održavanje, nalazimo se u ulici Palmira Toljatija 36, na Novom Beogradu. Primarna delatnost naše firme je održavanje stambenih i poslovnih objekata. Počeli smo sa radom sa radom 2015. godine, a koncepcija firme je da se širenje od ulaza do ulaza po preporuci. Trudimo se da korektnom saradnjom sa skupštinama stanara, kao i pojedincima nastavimo trend pozitivne saradnje koji je rezultirao da u dosadašnjem radu nismo imali ni jedan otkaz ugovora. Trudimo se da izlasci na teren u bilo koje doba dana ili noći budu u zakonskom intervalu ali trudimo se da izlazimo na teren do 60 minuta od trenutka poziva, kao i da obezbedimo što jeftinije i povoljnije radove kako u ulazu tako i u stanovima.Pored klasičnog tekućeg održavanja zgrada, uz našu pomoć, znatno ćete podići vrednost Vaših nekretnina, jer smo težeći ka tome da Vam maksimalno izađemo u susret, podigli naše usluge na viši nivo. Posredstvom naše firme, stambene i poslovne zgrade biće temeljno očišćenje i dezinfikovane.

Održavanje higijene u zgradama konkretno obuhvata čišćenje: ulaznog dela, ulaznih vrata, lifta, spoljnog prilaza, hodnika i stepenica, zidova (pajanje), zaštitne ograde, poštanskih sandučića, hidrantnih ormarića, ormarića protiv požarne opreme i generelno komplente zgrade. Prilikom svog rada koristimo ekološka sredstva koja ne zagađuju životnu sredinu i ne ugrožavaju zdravlje ljudi i kućnih ljubimaca.


Slični poslovi