Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Radnici za lakše fizičke poslove na Aerodromu i Novom Beogradu

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 17.10.2018. (postavljen: 12-09-2018)
Oglas pregledan: 210 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd, Surčin
Omladinskoj zadruzi Tim potrebni radnici za lakši fizički posao na Aerodromu i Novom Beogradu, cena sata 160,00 dinara, radno vreme od 09 do 17h, plaćeni svi doprinosi.

Poslati CV ili se javiti na telefon 011/30-61-326


Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radisprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.


KONKURIŠITE NA OGLAS
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 5

O poslodavcu:
TIM omladinska zadruga

Beograd, KRUŠEVAČKA 27

PIB: 101735435
Matični broj: 6213979

Omladinska zadruga osnovana 1992. godine i nalazi se u vrhu omladinskog i studentskog zadrugarstva. Od samog osnivanja radi po pravilima Saveza omladinskih i studentskih zadruga Srbije. Omladinska zadruga je angažovana na pronalaženju privremeno - povremenih poslova članovima zadruge i e im omogućava da steknu radno iskustvo, radne navike, da zarade za svoje potrebe i da svojim dokazivanjem i ambicioznim radom na poslu, nađu i stalno zaposlenje.

Kroz zadrugu je od osnivanja prošlo više od 40.000 mladih od kojih su mnogi dobili, svojim dokazivanjem i stalno zaposlenje.


Slični poslovi