Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Radnik na poslovima održavanja zelenila

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 31.07.2020. (postavljen: 26-06-2020)
Oglas pregledan: 326 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Sombor
Opis posla:

rad na poslovima održavanja zelenila podrazumeva izlazak na teren kod naručioca posla, košenje travnatih površina sa motornim kosama ili kosačicama, krčenje samonikle vegetacije, kresanje grana i krošnji drveća, uklanjanje korovskog rastinja u urbanim sredinama i sakupljanje biljnog otpada.

Uslovi rada i ostali uslovi:

Poželjno je znanje upravljanja radnim mašinama: motorna kosa, motorna testera, traktor, rajder i slično Poslodavac obezbeđuje besplatnu obuku za rad sa opremom i mašinama, kao i sredstva za BZNR (obuka nema komercijalni karakter, tačnije polaznik ne plaća za uključivanje u obuku)

Radovi se sprovode u Somboru i bližoj okolini

Prevoz do mesta rada je obezbeđen

Ukoliko kandidati zadovolje kriterijume moguće je angažovanje i po završetku sezone održavanje zelenila, na drugim poslovima u okviru aktivnosti poslodavcaKONKURIŠITE NA OGLAS
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0


O poslodavcu:
ORIS DOO

Sombor, BEZDANSKI PUT BB

PIB: 100660867
Matični broj: 8405948

„ORIS” DOO Sombor je porodično preduzeće iz Sombora, osnovano 1992. godine. Kroz višegodišnji proces neprestanog stručnog usavršavanja i kvalitetom pruženih usluga, nametnuli smo se kao nezaobilazna referentna tačka poslovanja u oblasti dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u Republici Srbiji. Od 2014. godine preduzeće je proširilo svoj delokrug rada i na pružanje usluga održavanja objekata i okoline. „ORIS” DOO raspolaže svim potrebnim kadrom i opremom za vršenje poslova iz svoje delatnosti.


Slični poslovi