Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Radnik/ice za rad u sektoru finansija-fakturno odeljenje

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 29.06.2019. (postavljen: 24-05-2019)
Oglas pregledan: 327 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Dobanovci
Potrebne radnik/ice za rad u sektoru finansija-fakturno odeljenje.
Mesto rada: Dobanovci
Neto zarada 30.000 rsd.


Uslovi:
• Da je nepušač,
• Da živi u okolini (nije obavezno),
• Da je spremna na smenski rad (prva i druga smena, noćni rad),
• Minimum srednje obrazovanje – poželjno ekonomskog smera.


Opis posla: 
• ubacivanje porudžbenica, 
• izrada izlaznih faktura, 
• obrada dokumenata vraćenih sa terena (korekcije faktura kupcima – povraćaji robe), 
• evidencija ambalaže, 
• odlaganje dokumentacije.


Radi se u tri smene: prava od 06-14h, druga od 16-00h i međusmena od 08-16h. Smena se menja na nedeljnom nivou.
Prijava na konkurs@ozcentral.rs
tel. 060/3035595
tel.011/3035595
Za vise informacija posetite www.ozcentral.rs


Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radisprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.


KONKURIŠITE NA OGLAS
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 1

O poslodavcu:
OZ Central

Beograd, Venizelosova 16

PIB: 100052693
Matični broj: 6965482

Omladinska zadruga ¨CENTRAL¨ osnovana je 1994. godine u Beogradu sa željom da pomogne studentima i omladincima u pronalaženju privremenih i povremenih poslova za čije se obavljanje ne zahteva zasnivanje radnog odnosa kako bi svoje slobodno vreme iskoristili i u praktične svrhe, tj. ostvarili zaradu i proširili iskustva u obavljanju različitih poslova.
Na ovaj način omogućili smo mladim, nezaposlenim ljudima sticanje dopunskih sredstava radi školovanja, razvijanje sposobnosti i praktičnih znanja za rad kao i izgradnju stvaralačkog odnosa prema radu i produktivnog korišcenja slobodnog vremena u toku školovanja, čekanja na zaposlenje i sticanje sredstava radom.

U dugom nizu godina koje su za nama imali smo širok spektar poslovnih partnera počev od savezne i republičke vlade preko velikih i malih državnih i privatnih kompanija, najvećih sportskih klubova i društava, humanitarnih organizacija, fakulteta i škola, kulturnih institucija pa sve do sitnih zanatskih radnji.

Veoma često smo bili, a i danas smo donatori, sponzori, davaoci stipendija i drugih oblika pomoći, u mnogim slučajevima kada je bilo potrebno pomoći rad omladinskih sportskih škola, odlazaka na takmičenja,organizaciju školskih takmičenja, pozorišnih predstava, izdavanje knjiga mladih neafirmisanih pisaca, rad mladih talenata. Ovaj deo naših aktivnosti je nešto na šta smo posebno ponosni.


Slični poslovi