Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 09-09-2014)
Oglas pregledan: 970 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Jagodina
Za potrebe našeg klijenta, renomirane regionalne kompanije, tražimo radnike za punjenje rafova u trgovinskim objektima u Jagodini.

Opis posla:

- Punjenje rafova
- Pakovanje proizvoda u kutije
- Ostali pomoćni poslovi u trgovini
- Rad u dve smene
- 130 din/h

Uslovi za kandidate:

- Studenti do 24 godine

- Odgovorni i spremni za rad na duži period

- Prednost kandidatima sa sanitarnom knjižicom

Prijave putem sledećeg linka (oglas br. 431) http://www.sservis.rs/prijavazaposao

 * Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radi sprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.

Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Studentska zadruga S servis

Beograd, Kneza Miloša 4

PIB: 107743096
Matični broj: 20863315

Studentska i omladinska zadruga S servis se bavi posredovanjem u zapošljavanju mladih starosti do 35 godina na privremenim i povremenim poslovima. U okviru Workforce Grupe u Srbiji posluju agencija za zapošljavanje Workforce i Studentska zadruga S servis. Kontinuiranim inovacijama u domenu ljudskih resursa i prilagođavanjem potrebama tržišta za fleksibilnim zapošljavanjem, Workforce Grupa omogućava saradnicima i klijentima realizaciju poslovnih ambicija po najvišim HR standardima. Workforce Grupa nudi usluge u domenu fleksibilnog zapošljavanja, regrutacije i selekcija kadrova, treninga i razvoja ljudskih potencijala.


Slični poslovi