Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Saradnik za pravne poslove

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 25-03-2013)
Oglas pregledan: 1038 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Paraćin
MILETIĆ PETROL d.o.o. iz Paraćina kao jedan od značajnih učesnika na tržištu u oblasti trgovine naftom i naftnim derivatima, usled povećanja obima posla, poziva sva zainteresovana lica koja ispunjavaju tražene uslove da svoju biografiju sa motivacionim pismomdostave putem elektronske pošte hr@miletickomerc.com i office@miletickomerc.com.

 

Radi intenziviranja našeg daljeg razvoja, rasta i povećanja udela na tržištu, potrebne su nam motivisane, odgovorne i energične osobe za sledeću poziciju :

 

SARADNIKA ZA PRAVNE POSLOVE


Uslovi:

Visoka stručna sprema, pravni fakultet

Poznavanje rada na računaru u operativnom sistemu Windows, poznavanje rada u MS Office paketu, internet; poznavanje rada u pravnim bazama;

Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimum dve (2) godine;

Komunikativan, savestan i odgovoran;

Precizan u radu sa sposobnošću za plansko i analitičko rešavanje problema;

Podržava timski rad i saradnju;

Adaptibilan na promenjene okolnosti i spremnost za učenje;

Sistematičan, dobro organizovan.

Prosečna zarada do 100.000 rsd

 

 

Kraći opis posla :

- Vođenje personalnih evidencija zaposlenih, izarada svih vrsta ugovora, izrada akata društva, pružanje pomoći u radu menadžeru pravnih poslova, poslovna korespodencija, izrada izvršenja, I tužbi, vođenje evidencije o zaključenim ugovorima, usaglašavanje teksta ugovora .

Ukoliko ste zainteresovani da se pridužite našem timu Vašu biografiju (CV) ili prijavu za posao možete dostaviti na e-mail: hr@miletickomerc.com i office@miletickomerc.com, lično u sedištu društva ili na maloprodajnom objektu Benzinske pumpe u Paraćinu u ulici Stefana Lazarevića br. 54, ili putem pošte.

 

Konkurs je otvoren do 15.04.2013. godine.

 

Samo kandidati koji budu izabrani u uži krug biće kontaktirani od strane predstavnika kompanije. Svim kandidatima se unapred zahvaljujemo na zainteresovanosti za rad u našoj kompaniji i ukazanom poverenju.

 

Kontakt osoba: Milan Ljubičić 0600 423 121.

 
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Miletić Petrol

Paraćin, Šaludovac bb

Matični broj: 0Slični poslovi