Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Savetnik za izbor opreme za spavanje

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 30-03-2021)
Oglas pregledan: 1765 puta
Poslodavac je deaktivirao oglas te nije moguće konkurisati na isti
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Novi Beograd
Schlarafiju je porodična kompanija koja proizvodi vrhunsku opremu za spavanje ručne izrade. Osnovana je 1934. godine. U Schlarafiji vredno radimo već 80 godina na proizvodnji dušeka. Na našim dušecima san je zdrav, udoban i okrepljujući. Schlarafia danas predstavlja modernu porodičnu firmu kojom upravlja Dejan Kapetanović, Đorđev unuk. Firma se od dvorišta na Čuburi proširila na skoro celu Srbiju kroz maloprodajnu mrežu sopstvenih prodavnica i preporučenih prodavnica koje prodaju vrhunsku Schlarafia opremu za spavanje. Planovi za dalji razvoj su veoma ambiciozni i usmereni na osvajanje novih tržišta.

Savetnik za izbor opreme za spavanje

Opis posla

Schlarafia proširuje svoj prodajni tim za teritoriju Beograda

Tražimo savetnika za izbor postelje, osobu koja će umeti da prenese zajedničku posvećenost izradi krevetnine našim kupcima, spremna da unapredi znanja u pogledu individualnih potreba svakog spavača i koja će se uklopiti u naš iskusni prodajni tim.

Nudimo rad u prijatnom ambijentu, platu koju ćete moći svojim angažovanjem da uvećate, edukaciju i nesebično stavljanje na raspolaganje svog našeg znanja i veština, podršku celokupnog tima i sjajnu energiju.

Ukoliko želite da budete deo domaće porodične firme i da doprinesete da zajednički rastemo, pošaljite nam motivaciono pismo i CV  na Konkuriši najkasnije do 15.03.2021. Napišite zašto želite da se priključite prodajnom timu Schlarafije i zašto verujete da je za Vas važno da budete deo naše kompanije.Poslodavac je deaktivirao oglas te nije moguće konkurisati na isti

Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 3

O poslodavcu:
Šlarafija d.o.o.

Beograd, Makenzijeva 69

PIB: 104773053
Matični broj: 20235799


Lokacija posla uvećaj mapu


Slični poslovi