Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 07-08-2012)
Oglas pregledan: 4695 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
 

Skoli stranih jezika potrebna je energicna, mlada, izrazito komunikativna i ljubazna osoba za radno mesto sekretara u skoli.

Veoma dobri uslovi rada i prijatno okruzenje. Skraceno radno vreme i stalni radni odnos.

Potrebno je da kandidati dobro vladaju srpskim i engleskim jezikom, pravopisom i opstom kulturom.

Sve prijave za posao kandidati mogu slati putem sajta Klikdoposla, nakon cega ce biti kontaktirani.

Prijave telefonom nece biti uzete u obzir, a vise o samom radnom mestu kandidati mogu saznati tokom razgovora, a nakon testiranja. 
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
CENTAR ZA UČENJE STRANIH JEZIKA TULUMBA DIL OKULU

Beograd, Škola stranih jezika

PIB: 108897919
Matični broj: 63780588

Škola stranih jezika „Tulumba“ nalazi se u Beogradu, na Zrenjaninskom putu broj 94. Školu vodi dipl. filolog – master turskog jezika i književnosti. Ime smo dobili po poslastici koja je dobro poznata i u Srbiji, i u Turskoj, i koja simbolizuje spoj srpske i turske kulture.

„Sakupljaj biser pravog znanja jer ti ga niko neće oduzeti. Drago kamenje, zlato i srebro idu od ruke do ruke. Što naslediš ili dobiješ to i potrošiš.“ Persijska poslovica.

Prioritet škole „Tulumba” jesu obrazovani i kvalitetni predavači, diplomirani filolozi i profesori jezika. Naše profesore odlikuje motivacija i predanost svom pozivu.
Očekujemo Vas u prijatnom ambijentu, sa sjajnim i ljubaznim predavačima. Uz pomoć stručnog tima naših profesora pomoći ćemo Vam da lako savladate jezik, budete sigurni prilikom komunikacije na stranom jeziku i izaberete metode i vrstu kursa prema Vašim potrebama. Ljubazni predavači će Vam svesrdno pomoći da naučite jezik i saznate više o kulturi, tradiciji i istoriji područja za čiji jezik ste se opredelili.

Ponosni smo na činjenicu da je puno naših učenika odabralo školu „Tulumba“ po usmenoj preporuci prijatelja. Naš najveći uspeh su zadovoljni i uspešni učenici iz svih delova Beograda, koji ostvaruju sjajne i zapažene rezultate na raznim takmičenjima, na svom poslu ili u inostranstvu, u svojim školama ili na Fakultetima, i koji se svuda ističu svojim znanjem!


Slični poslovi