Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Stručni saradnik

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 29-07-2013)
Oglas pregledan: 495 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Udruženje Mikro Art započinje rad na izradi sajta koji će se baviti približavanjem urbanističkih planova i procedura svim građanima i građankama. Odgovoraćemo na pitanja kako se planira razvoj gradova, kuda on vodi, šta su to planovi detaljne regulacije, kako se čitaju i kakve oni veze imaju sa promenama koje svakodnevno primećujemo u sopstvenom komšiluku. 

Potrebna nam je pomoć urbaniste, arhitekte, planera sa iskustvom i dobrim poznavanjem urbanistickih procedura. Neko ko će nam pomoći da izradimo rečnik i vodič za čitanje/razumevanje urbanističkih planova i projekata. Angažman je honoraran i podrazumeva intezivni rad u avgustu i septembru i povremene konsultacije u naredna 3 meseca.

Ako se pronalazite u ovom opisu ili poznajete nekoga ko bi mogao da se upustu sa nama u ovaj poduhvat, pišite nam. Svi zainteresovani treba da pošalju kratku biografiju/motivaciono pismo (sve zajedno do 5000 karaktera) na e-mail ministarstvoprostora@gmail.com, najkasnije do 4. avgusta.
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Mikro Art

Beograd, Kosovska 8

Matični broj: 28041071

Ministarstvo prostora je kolektiv iz Beograda osnovan 2011. godine sa ciljem promišljanja budućnosti gradova. Polje delovanja Ministarstva su urbane transformacije Beograda i drugih gradova u Srbiji, koje pomno prati i na koje reaguje.

Grupa je svoj zajednički rad u početku usmerila na neformalno stvaranje i odbranu javnih prostora, koristeći se uradi sam filozofijom.
Ovo je dalje vodilo proučavanju različitih pristupa razvoju gradova, kulturnih praksi, i intervencija u gradovima, kroz niz akcija, izložbi, radionica i javnih diskusija.

Ministarstvo prikuplja i deli podatke koje tematizuju sadašnji model urbanističkog razvoja i pruža podršku društvenim pokretima koji to isto rade u svojim lokalnim zajednicama.

Ministarstvo razvija projekte u saradnji sa mrežom istraživača, aktivista, grupa i pojedinaca koji deluju u različitim oblastima poput arhitekture, urbanizma, sociologije, umetnosti, političkih nauka.


Slični poslovi