Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Studenti za rad u magacinu

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 04.09.2018. (postavljen: 31-07-2018)
Oglas pregledan: 230 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Novi Sad
Omladinskoj zadruzi potrebni studenti za rad u magacinu, prekoputa Big tržnog centra u Novom Sadu, rad je po podne od 16h do 24h.
Dužina trajanja posla je dva meseca.
Javiti se na telefon 011/30-61-325 ili poslati CV.
 

Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radisprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.


KONKURIŠITE NA OGLAS
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
TIM omladinska zadruga

Beograd, KRUŠEVAČKA 27

PIB: 101735435
Matični broj: 6213979

Omladinska zadruga osnovana 1992. godine i nalazi se u vrhu omladinskog i studentskog zadrugarstva. Od samog osnivanja radi po pravilima Saveza omladinskih i studentskih zadruga Srbije. Omladinska zadruga je angažovana na pronalaženju privremeno - povremenih poslova članovima zadruge i e im omogućava da steknu radno iskustvo, radne navike, da zarade za svoje potrebe i da svojim dokazivanjem i ambicioznim radom na poslu, nađu i stalno zaposlenje.

Kroz zadrugu je od osnivanja prošlo više od 40.000 mladih od kojih su mnogi dobili, svojim dokazivanjem i stalno zaposlenje.


Slični poslovi