Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Tehničar DDD službe

« Prethodna strana
Rok za prijavu: 09.10.2020. (postavljen: 10-09-2020)
Oglas pregledan: 123 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Sombor
Preduzeće "Oris" d.o.o. kao jedan od lidera u delatnosti, nudi svojim zaposlenima mogućnost stalnog stručnog usavršavanja, napredovanja u skladu sa ostvarenim rezultatima, rad u uspešnom i dinamičnom kolektivu.

Sva lična oprema i zaštitna sredstva kao i obuke su obezbeđeni od strane poslodavca.

(obuke nemaju komercijalni osnov, odnosno lica koja se uključuju u program obuka ne snose troškove po bilo kom osnovu).

Više o preduzeću možete pogledati na: www.oris.rs

 

Uslovi za radno mesto:  

  • srednja stručna sprema - III ili IV stepen, poželjni obrazovni profili: veterinarski tehničar, sanitarni tehničar, medicinski tehničar, poljoprivredni tehničar; viša stručna sprema - VI stepen, poželjan obrazovni profil: sanitarno-ekološki inženjer;
  • bez obzira na radno iskustvo;
  • vozačka dozvola za upravljanje motornim vozilom B kategorije;
  • poželjno je da kandidati imaju mesto prebivališta u Somboru. 

 

Zadaci radnog mesta: 

  • poslovi dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u oblastima zdravstva, komunalne higijene, veterine, zaštite bilja i zaštite životne sredine; poslovi obuhvataju rad u privredi, van privrede i u programima javnog zdravlja - sistematske deratizacije, suzbijanje komaraca, suzbijanje krpelja i ostalo;
  • sprovođenje dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u skladu sa međunarodnim standardima i HACCP sistemom. 

Preduzeće "Oris" d.o.o. kao jedan od lidera u delatnosti, nudi svojim zaposlenima mogućnost stalnog stručnog usavršavanja, napredovanja u skladu sa ostvarenim rezultatima, rad u uspešnom i dinamičnom kolektivu. 

Sva lična oprema i zaštitna sredstva kao i obuke su obezbeđeni od strane poslodavca (obuke nemaju komercijalni osnov, odnosno lica koja se uključuju u program obuka ne snose troškove po bilo kom osnovu).

Više o preduzeću možete pogledati na: www.oris.rs

 KONKURIŠITE NA OGLAS
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 5

O poslodavcu:
ORIS DOO

Sombor, BEZDANSKI PUT BB

PIB: 100660867
Matični broj: 8405948

„ORIS” DOO Sombor je porodično preduzeće iz Sombora, osnovano 1992. godine. Kroz višegodišnji proces neprestanog stručnog usavršavanja i kvalitetom pruženih usluga, nametnuli smo se kao nezaobilazna referentna tačka poslovanja u oblasti dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u Republici Srbiji. Od 2014. godine preduzeće je proširilo svoj delokrug rada i na pružanje usluga održavanja objekata i okoline. „ORIS” DOO raspolaže svim potrebnim kadrom i opremom za vršenje poslova iz svoje delatnosti.


Slični poslovi