Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


TEHNIČAR ZA ALARMNE SISTEME, MEHANIČKU ZAŠTITU, SISTEM VIDEO NADZORA I KONTROLU

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 21-02-2019)
Oglas pregledan: 234 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
HTW GROUP D.O.O. BEOGRAD sa sedištem u Beogradu, uspešno posluje na teritoriji cele Republike Srbije od 2008. godine, osnovana je sa ciljem da tržištu ponudi sintezu znanja, veština, iskustava i tehnoloških dostignuća – u svrhu efikasne zaštite lica, imovine i poslovanja.

 

U dosadašnjem poslovanju je uspostavljena politika kvaliteta kao i jasne procedure za pružanje usluga usklađene sa svim važećim propisima iz oblasti korporativne bezbednosti.

 

Prepoznajući savremene trendove u oblasti zaštite lica, imovine i poslovanja a imajući u vidu da je bezbednost nedeljiva kategorija orijenatcija naše kompanije ka pružanju usluga korporativne bezednosti se ››iz dana u dan‹‹ pokazuje kao ispravna. 

 

Privredno društvo HTW GROP d.o.o.  Beograd
Vojvode Stepe br. 315

11000 Beograd – Voždovac

 

Zbog povećanog obima posla raspisuje oglas za radno mesto:TEHNIČAR ZA ALARMNE SISTEME, MEHANIČKU ZAŠTITU, SISTEM VIDEO NADZORA I KONTROLU PRISTUPA

 

 

Uslovi:

  • Minimum IV stepen stručne spreme;
  • Da kandidat nije osuđivan i da nije pokrenut krivični postupak;
  • Licenca za vršenje poslova montaže, puštanja u rad, održavanja Sistema tehničke zaštite I
  • obuke korisnika ( LT3 );
  • Vozačka dozvola B kategorije;

 

Nudimo:

  • Prijatno i stimulativno radno okruženje;
  • Redovna primanja;
  • Edukaciju i profesionalno usavršavanje;
  • Mogućnost zansivanja radnog odnosa na neodređeno;

Očekujemo Vaše prijave.
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
HTW GROUP DOO BEOGRAD

Beograd, VOJVODE STEPE 315

PIB: 105693404
Matični broj: 20440724

HTW GROUP DOO sa svojim ogrankom HTW SECURITY je firma osnovana 2008. godine, sa početnom delatnošću incasso monitoringa za leasing kuće u Republici Srbiji. Tokom našeg poslovanja uspostavljena je i saradnja sa BA-CA LEASING-om iz Badhamborga što predstavlja početak rada naše firme na internacionalonom tržištu.

Pored incasso monitoringa, kao primarne delatnosti, HTW Group se u proteklim godima bavio I procenama cross border finansiranja, otkrivanjem finansiskih prevara kao i povraćajem predmeta iz okolnih zemalja u posed njihovih zakonskih vlasnika. Najveći uspeh u otkrivanju finansijskih prevara dostignut je 2009. godine, kada je naša firma učestvovala u akciji međunarodnog karaktera, kojom je otkrivena prevara sa platnim karticama.

Naše dugogodišnje iskustvo na tržištu, kao i stručni kadrovi koje angažujemo, unapredili su i proširili naše poslovanje, te smo danas u mogućnosti da ponudimo kompletan paket usluga iz sfere zaštite lica, imovine i poslovanja, IT-a i istražnih delatnosti.


Slični poslovi