Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Tehničar za instalaciju sigurnosne opreme

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 24-02-2020)
Oglas pregledan: 363 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Craft studio d.o.o. je preduzeće koje se bavi sistemima slabe struje, EAS-elektronska zaštita artikala, alarm, video nadzor, brojači prolaza, protiv požar, ozvučenje itd.

Od 1998. godine poslujemo na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, a u Makedoniji sa sopstvenim preduzećem “Kraft sigurnost”. Sa dvadesetogodišnjim iskustvom poslovanja u oblasti “slabe struje” kao npr: sistema elektronske zaštite robe (EAS), CCTV-a, protiv provalnih i protiv požarnih sistema ,kontrole pristupa i obračuna radnog vremena, ozvučenja, itd,kao jedna od vodećih preduzeća u radu sa EAS (electronical article survelance) na Balkanskom tržištu, uspeli smo da se nametnemo u sam vrh vodećih firmi na tržištu i dostigli smo referentnu listu koja govori o našim poslovnim uspesima. Poslovanje i razvoj smo usredsredili na modernom pristupu pružanja usluga našim klijentima, koristeći najsavremenije  tehnologije. Samim poslovanjem sa sopstvenim tehničarima i zastupništvima u mogućnosti smo da poslujemo sa najkonkurentnijim cenama na tržištu a ne zapostavljajući kvalitet opreme. Mrežom servisnih centara u Beogradu, Nišu i Novom sadu dostupni smo da odgovorimo na zahtev klijenata u izuzetno brzom roku.

 

Raspisujemo konkurs za radnu poziciju:

Tehničar za instalaciju sigurnosne opreme

sa iskustvom

Beograd

 

 

Glavna zaduženja:

  • Instaliranje, programiranje i održavanje sigurnosnih sistema (video nadzor(Dahua, HikVision), alarm(Paradox), kontrola pristupa).
  • Postavljanje kablovskih instalacija. Rad na terenu.

 

Poželjna znanja i veštine:

  • Instaliranje i puštanje u rad navedene opreme, puštanje sistema video nadzora za gledanje preko interneta.
  • Vozačka dozvola B kategorije – aktivan vozač (obavezno).

Prednosti:

  • Iskustvo u instalaciji sigurnosne opreme (kamere, alarmi, zvučnici).

Nudimo:

  • Prijatno radno okruženje, dobar kolektiv, mogućnost učenja i napredovanja.

 
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 4

O poslodavcu:
CRAFT STUDIO DOO BEOGRAD

Beograd, JAŠE IGNJATOVIĆA 7

PIB: 106548014
Matični broj: 20628669
Lokacija posla uvećaj mapu

Craft studio doo je preduzeće koje se bavi sistemima slabe struje, EAS-elektronska zaštita artikala, alarm, video nadzor, brojači prolaza, protiv požar, ozvučenje itd.

Od 1998 godine poslujemo na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, a u Makedoniji sa sopstvenim preduzećem “Kraft sigurnost”. Sa dvadesetogodišnjim iskustvom poslovanja u oblasti “slabe struje” kao npr: sistema elektronske zaštite robe (EAS), CCTV-a, protiv provalnih i protiv požarnih sistema ,kontrole pristupa i obračuna radnog vremena,ozvučenja,itd,kao jedna od vodećih preduzeća u radu sa EAS (electronical article survelance) na Balkanskom trzištu, uspeli smo da se nametnemo u sam vrh vodećih firmi na trzištu i dostigli smo referentnu listu koja govori o našim poslovnim uspesima. Poslovanje i razvoj smo usredsredili na modernom pristupu pružanja usluga našim klijentima, koristeći najsavremenije tehnologije. Samim poslovanjem sa sopstvenim tehničarima i zastupništvima u mogućnosti smo da poslujemo sa najkonkurentnijim cenama na tržištu a ne zapostavljajući kvalitet opreme. Mrežom servisnih centara u Beogradu, Nišu i Novom sadu dostupni smo da odgovorimo na zahtev klijenata u izuzetno brzom roku.


Slični poslovi