Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


TEHNIČARI OBEZBEĐENJA

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 29-03-2018)
Oglas pregledan: 494 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
“ HTW GROUP “ d.o.o Beograd, Vojvode Stepe 315 potrebno:
 
1. Stručno lice za poslove planiranja sistema tehničke zaštite-
2. Stručno lice za poslove projektovanja I nadzora nad izvođenjem tehničkih sistema zaštite
3. Stručno lice za vršenje poslova montaže, puštanja u rad ,održavanje sistema tehničke zaštite I obuku korisnika 
 
Uslov: posedovanje odgovarajuće licence u skladu sa čl. 11. Zakona o privatnom obezbeđenjuVažno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0


O poslodavcu:
HTW GROUP DOO BEOGRAD

Beograd, VOJVODE STEPE 315

PIB: 105693404
Matični broj: 20440724

HTW GROUP DOO sa svojim ogrankom HTW SECURITY je firma osnovana 2008. godine, sa početnom delatnošću incasso monitoringa za leasing kuće u Republici Srbiji. Tokom našeg poslovanja uspostavljena je i saradnja sa BA-CA LEASING-om iz Badhamborga što predstavlja početak rada naše firme na internacionalonom tržištu.

Pored incasso monitoringa, kao primarne delatnosti, HTW Group se u proteklim godima bavio I procenama cross border finansiranja, otkrivanjem finansiskih prevara kao i povraćajem predmeta iz okolnih zemalja u posed njihovih zakonskih vlasnika. Najveći uspeh u otkrivanju finansijskih prevara dostignut je 2009. godine, kada je naša firma učestvovala u akciji međunarodnog karaktera, kojom je otkrivena prevara sa platnim karticama.

Naše dugogodišnje iskustvo na tržištu, kao i stručni kadrovi koje angažujemo, unapredili su i proširili naše poslovanje, te smo danas u mogućnosti da ponudimo kompletan paket usluga iz sfere zaštite lica, imovine i poslovanja, IT-a i istražnih delatnosti.


Slični poslovi