Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Terenski Komercijalista

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 10-10-2011)
Oglas pregledan: 644 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Čačak, Gornji Milanovac, Požega
 

 

 

 

Potrebna je srednja stručna sprema za posao

Otvaranje novih kupaca i prikupljanje porudžebenica

Obilazak kupaca na dnevnom nivou

Prednost posedovanje sopstvenog automobile


 

Mogućnost napredovanja i usavršavanja

Mogućnost putovanja u inostranstvo

 

Do popune

 

 

 
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Top Style

Čačak, Krunska 40,Čačak

PIB: 101295263
Matični broj: 2147483647

TOP STYLE d.o.o. se 19 godina neprekidno bavi uvozom, distribucijom, plasmanom i servisiranjem mašina za održavanje stambenog, poslovnog i radnog prostora kao i prodajom kompletne prateće opreme i kozmetike. Možemo se pohvaliti pohvaliti desetinom hiljada prodatih uređaja i, zahvaljujući dobrom domaćinskom odnosu, istim tolikom brojem zadovoljnih korisnika kojima je pružena adekvatna usluga u održavanju i servisiranju. TOP STYLE d.o.o. je do nedavno poslovao u centralnoj Srbiji, a s obzirom da je Beograd uvek bio veliki marketinški izazov i veliko tržište, otvorena je i kancelarija u glavnom gradu.


S obzirom da se radi o uvoznom, američkom, asortimanu artikala trudimo se da prenesemo i dobre strane američkog odnosa prema poslu. Mladima su vrata širom otvorena. Pred vrednim, sposobnim, ambicioznim stoje velike mogućnosti za napredovanje na lestvici uspeha, a tu su i putovanja i učešće na seminarima.Slični poslovi