Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Trener, Prodaja

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 28-02-2011)
Oglas pregledan: 812 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
 

Trener
(Beograd)

Zadaci radnog mesta:

  • Vođenje treninga u oblastima prodaje, veština komunikacije, liderstva, team building-a, motivacije, upravljanja stresom, time management-a, radne produktivnosti, u grupama od minimum 10 učesnika

Uslovi za kandidate:

  • Obavezno radno iskustvo u održavanju treninga
  • Znanje engleskog jezika
  • Odlično znanje rada na računaru (Power Point, Excel)
  • Neophodno je da ste spremni na putovanja, fleksibilni, dobro se snalazite u grupnoj dinamici, umete da animirate učesnike, pratite napredak i evaluirate njihov rad

Zaposlenima nudimo:

  • Rad u profesionalnom i kreativnom timu
  • Honorarno angažovanje
  • Adekvatnu novčanu naknadu

Ukoliko posedujete radno iskustvo u vođenju treninga, pošaljite svoju biografiju, reference i spisak treninga koje ste do sada vodili na cv@cvision.rs.

 

 
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
CVision

Beograd, Bul. kralja Aleksandra 244a

PIB: 2147483647
Matični broj: 2147483647

CVision je agencija za zapošljavanje osnovana od strane stručnjaka sa iskustvom u različitim oblastima HR-a. Naša misija podrazumeva stalno postavljanje viših standarda u oblasti ljudskih resursa.
Cilj nam je da u saradnji sa klijentima, adekvatnom selekcijom kadra poslovni potencijal kompanija podignemo na viši nivo. Unapređujemo uspešnost poslovanja kompanija uštedom vremena, obezbeđivanjem pouzdanih i kvalitetnih zaposlenih, uvođenjem metoda za povećanje radnog učinka kod trenutno zaposlenih.
Svojim klijentima pružamo sveobuhvatnu uslugu prilikom traženja i selekcije potrebnih kadrova. Istovremeno, naša poslovna politika je da se pažnja posvećuje našim kandidatima. Procenjujući njihove potencijale u skladu sa sposobnostima i interesovanjima, aktivno tražimo posao za njih.

Rešenja koje CVision nudi su:
- Profesionalne selekcije i regrutacije kandidata
- Testiranje kandidata
- Treninzi (otvoreni i inhouse)
- Privremeno zapošljavanje
- Konsultantske usluge
Detaljnije informacije ćete naći na www.cvision.rs.

Kandidati u svakom trenutku mogu postati deo naše baze kandidata. Potrebno je da na adresu cv@cvision.rs proslede biografiju i popune prijavu. Naši HR konsultanti će ih kontaktirati radi daljih koraka u procesu selekcije.CVision, agencija za zapošlja