Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Unošenje podataka u računar

« Prethodna strana
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Za potrebe našeg klijenta tražimo radnike za rad u administraciji.

Uslovi za kanidate:

- Brzo kucanje.

- Osnovno poznavanje pravnih procedura.

- Iskustvo nije neophodno.

- Studenti do 26 godina.

 

Prijave se vrše putem sledećeg linka http://www.sservis.rs/prijavazaposao 

Članovi se mogu prijaviti putem online aplikacije ePoslovnica (oglas br. 130). Obavezno je postavljanje CV-a  sekciji Moja biografija. 

 

S servis | veza do posla

 

* Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radi sprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.

 

 

Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 0

O poslodavcu:
Studentska zadruga S servis

Beograd, Kneza Miloša 4

PIB: 107743096
Matični broj: 20863315

Studentska i omladinska zadruga S servis se bavi posredovanjem u zapošljavanju mladih starosti do 35 godina na privremenim i povremenim poslovima. U okviru Workforce Grupe u Srbiji posluju agencija za zapošljavanje Workforce i Studentska zadruga S servis. Kontinuiranim inovacijama u domenu ljudskih resursa i prilagođavanjem potrebama tržišta za fleksibilnim zapošljavanjem, Workforce Grupa omogućava saradnicima i klijentima realizaciju poslovnih ambicija po najvišim HR standardima. Workforce Grupa nudi usluge u domenu fleksibilnog zapošljavanja, regrutacije i selekcija kadrova, treninga i razvoja ljudskih potencijala.


Slični poslovi