Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Vaspitač/vaspitačica

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 27-08-2018)
Oglas pregledan: 600 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Privatna predškolska ustanova "Smajli" je osnovana 2016. godine. Osnovni cilj načeg vrtića se krije u samom imenu, a to je svakodnevni osmeh na licima dece.

Zbog proširenja kapaciteta i otvaranja novog objekta, potrebni su nam novi članovi za naš Smajli tim, prijavite se :) :) :)

Potrebi su nam: 

VASPITAČ/VASPITAČICA

Uslovi za radno mesto vaspitač/vaspitačica:

* Zavšena visoka škola strukovnih studija za vaspitače ili učiteljski fakultet smer za obrazovanje vaspitača

* Radno iskustvo je poželjno

 
Važno: Klikdoposla.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju i ne učestvuje u procesu selekcije kandidata u Srbiji i inostranstvu. Klikdoposla.com nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije, kasnije i stupanja u radni odnos, odnosno ugovora sa poslodavcem.

Kandidati koji prijave prosleđuju putem elektronske pošte saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti za potrebe selekcije i prosleđivanja kadrova u smislu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Napomena: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).
Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 3

O poslodavcu:
Predškolska ustanova Smajli

Beograd, Aleksandra Dubčeka 28e

PIB: 109729174
Matični broj: 17894722

Predškolska ustanova "Smajli" je počela sa radom u oktobru 2016. godine. Naš osnovni cilj jeste da učestvujemo u odrastanju velikog broja dece i da na licima roditelja i dece izamimo osmeh. Sa decom u našoj PU rade kvalifikovani vaspitači i medicinske sestre - vaspitači, a celokupan vaspitno - obrazovni rad bazira se na interesovanjima i mogućnostima dece.


Slični poslovi