Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Više radnih mesta

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 04-03-2019)
Oglas pregledan: 1438 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Beograd
Omladinska zadruga Medijator traži omladince za poslove:

 

1.Posao  izlagača robe

 

2.Transportni radnici na Aerodromu Beograd

 

3.Magacinski poslovi

 

4.Pakovanje CD

 

Poslovi su na duže,s tim što je plata redovna,članarine nema,a za sve ostale informacije nas slobodno kontaktirajte na telefon 011/2602-817 ili nam pošaljite Vaš CV na e-mail:[email protected]medijator.rs


Poslodavac želi da zaposli osobe do određenog starosnog doba, kategorija radisprovođenja afirmativnih mera za zapošljavanje ovih kategorija zaposlenih.Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 4

O poslodavcu:
OMLADINSKA ZADRUGA MEDIJATOR

Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165a, lokal 38

PIB: 104188262
Matični broj: 20112174

Omladinska zadruga "MEDIJATOR" Beograd, već duži niz godina ima uspešnu saranju sa velikim brojem poslodavaca i svakodnevno raspoređuje poslove svojim omladincima. Radimo na celoj teritoriji Srbije.

Omladinska zadruga "Medijator"- Beograd, u ponudi ima veliki broj poslova za sve profile radnika, na svim lokacijama u Beogradu, za poslodavce veliki izbor dobrih i vrednih radnika.

Ukoliko niste našli posao u svojoj struci nemojte tugovati, javite se nama mi ćemo Vam ponuditi posao na kojem ćete moći dobro da zaradite dok čekate posao u Vašoj struci!

Svakodnevno poslodavci nam dostavljaju potražnju za radnicima za razne poslove: promocije robnih marki, poslovi u turizmu, rad na sajmovima, ugostiteljstvu, građevinarstvo, administraciji, prezentacije i izlaganje robe, trgovina, IT sektor... Omladinska Zadruga "Medijator" Beograd ima u svojoj bazi nekoliko hiljada zadrugara koji su privremeno učenici,studenti i nezaposlena lica do 30 godina starosti.


Slični poslovi