Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Vozač industrijske mehanizacije

« Prethodna strana
Rok za prijavu: OGLAS JE ISTEKAO (postavljen: 31-01-2019)
Oglas pregledan: 745 puta
Povećaj font: A+ | A-
Oglas važi za gradove: Šabac
Elixir Sistem jedan je od regionalnih lidera u oblasti hemijske industrije, u proizvodnji kompleksnih mineralnih djubriva, kao i ostalim segmentima agrobiznisa. Liderska pozicija koju imamo na tržištu podrazumeva kontinuiran razvoj i unapređenje proizvodnih procesa. Najmodernije tehnologije i rad visokostručnog i dobro obučenog osoblja obezbeđuje najviši nivo kvaliteta svih naših proizvoda.

Nudimo odlične uslove rada sa mogućnošću usavršavanja i razvoja karijere. Naš Sistem ima obezbeđen pristup tehnološkim inovacijama i dugoročnim investicijama u cilju održavanja liderske pozicije na tržištu i povećanja produktivnosti.

Članica Sistema, Elixir Zorka, fabrika za proizvodnju kompleksnih mineralnih đubriva oglašava otvorenu poziciju:

 

Vozač industrijske mehanizacije

mesto rada: Šabac

 

Kvalifikacije:

Vozačka dozvola B i C kategorije

Poželjno iskustvo na ovim poslovima

Uverenje o osposobljenosti za vozača utovarivača

Uverenje o osposobljenosti za vozača viljuškara

 

Opis posla:

Kontrola pre početka rada utovarivača : provera količine ulja, goriva i maziva, tečnosti za hlađenje, guma i točkova, čišćenje i provera farova, žmigavaca i stop svetla, čišćenje i ispravnost stakala i retrovizora : da li je aparat za gašenje na svom mestu, svetlosni uređaji, sirena, brisači stakla, ručna kočnica, utvrđuje ispravnost utovarivača i o tome obaveštava Menadžera unutrašnjeg transporta

Rukovanje utovarivačem u toku manipulacije sa sirovinama i gotovim proizvodima : Nagrtanje na rešetku, punjenje protočnih koševa, utovar u kamione i vagone, razna nagrtanja i premestanje sirovina i gotovih proizvoda.

Periodično vrši pregled mašine;

Pridržavanje upustava za rad i mera.

Kontrola u vožnji i radu (upravljač, promena brzine i smera, kočenje, utovar i istovar kašike, osmatranje i osluškivanje rada utovarivača).

U slučaju neispravnosti obavlja sve poslove po uputstvu Rukovodioca unutrašnjeg transporta,

Učestvuke u otklanjanju kvarova na mašini od strane mehaničara industrijske mehanizacije i prisutan je dok se kvar ne otkloni.

Odgovoran je za mašinu, opremu kojom je zadužen kao i za rad mašine,

Obavezan je da prati mesečnu proveru overenu od Rukovodioca unutrašnjeg transporta, datum isteka važnosti PP aparata, čistoću kabine i cele radne mašine

Vodi knjigu mašine, gde upisuje potrebne podatke o radu mašine, kvarovima, zameni ulja i slično.

Učestvuje u održavanju mašine nakon određenog broja časova rada, a prema planu održavanja.

 

 
Važno pročitaj ↓Ocenite oglas:
Trenutna ocena: 3

O poslodavcu:
ELIXIR ZORKA - MINERALNA DJUBRIVA DOO

Šabac, HAJDUK VELJKOVA 1

PIB: 106257426
Matični broj: 20564849

Hemijska industrija Zorka Šabac osnovana je davne 1938 godine i kroz fazni razvoj holdinga i izgradnju fabrike mineralnih đubriva predstavljala je jedan od najrespektabilnijih proizvođača mineralnih đubriva sa fosfornom komponentom na teritoriji SFRJ.
Elixir Group 2011. godine privatizuje firmu Zorka mineralna đubriva i uz investiciju od 38 miliona evra na lokaciji postojećih devastiranih objekata izgradjuje potpuno novu fabriku pod nazivom Elixir Zorka.


Slični poslovi