OGLAS

Novi test email

Žene funkcionera su pod većom prismotrom od drugih. Međutim, najbitnije je da je čovek iskren prema sebi, da ga nije stid pred drugima i da dobro radi svoj posao. U Direktorat sam došla pre nego što je Sloba došao na vlast. Jeste on u to vreme bio direktor Privredne komore Srbije, ali su drugi ljudi iz drugih stranaka bili mnogo moćniji. Ovaj posao volim jer sam za letenje bila vezana još kao student, kada sam dve godine radila kao stjuardesa - kaže Katarina Milosavljević, inženjer kibernetike, za “Blic” i otkriva da je njena plata 155.000 dinara.


Jedna od gospođa ministarki koje su uvek imale problem da dokažu da im karijera nije vezana za muževljevu jeste Tanja Dinkić, supruga bivšeg potpredsednika vlade Mlađana Dinkića. Ona je napustila Ministarstvo finansija da joj muž ne bi bio šef i da ne bi prekršili zakon i prešla u Kancelariju za pridruživanje EU, gde kao državni službenik prima sedamdesetak hiljada platu.

 

Marija Srećković je zamenica direktora Beogradskog sajma

Da li je struka, stranka ili suprug na mesto zamenika generalnog direktora Beogradskog sajma doveo Mariju Srećković, suprugu ministra za dijasporu? Odgovor juče nije stigao ni od ministra ni iz javnog preduzeća, čije se rukovodstvo deli između stranaka kao plen nakon izbora.

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2021 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva