EN Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

CENOVNIK PORUČIVANJA I POSTAVLJANJA POJEDINAČNIH OGLASA ZA POSAO

Trajanje oglasa Standardni oglasi Istaknuti oglasi Izdvojeni oglas Premium oglas Ušteda
Cena oglasa za period od 15 dana 1000 din 2000 din 3000 din 5000 din 12000 din -
Cena oglasa za period od 30 dana 1800 din 3600 din 5400 din 9000 din 21600 din 10 %
Cena oglasa za period od 60 dana 3400 din 6800 din 10200 din 17000 din 40800 din 15 %

Poručite i postavite plaćeni oglas (već od 1000 dinara)CENOVNIK PORUČIVANJA PAKETA OGLASA ZA POSAO


Poručivanjem paketa oglasa ostvarujete značajne popuste i ostvarujete štednju koja je naravno svakome bitna. Prednost poručivanja paketa oglasa je i u tome što platite jednom više oglasa i imate manje obaveza.

Broj oglasa Popust (%)
2 - 4 10
5 - 10 15
11 - 20 20
21 - 30 25
više od 30 30

Poručite pakete oglasa i ostvarite popust
  • Standardni oglas je običan oglas, bez istaknutog grafičkog prikaza, koji po informativnosti zadovoljava osnovne potrebe poslodavaca. Klasičan oglas može da sadrži tekst, koji nije ograničen svojom dužinom. Ovaj oglas može da sadrži logotip, mejl i veb adresu poslodavca. U okviru klasičnog oglasa možete da unesete i tekst - opis vaše firme, koji sadrži i linkove ka društvenim mrežama.
  • Istaknut oglas je oglas koji se nalazi među prvima u pretrazi i listanju novih poslova, kao i u okviru svoje kategorije. Istaknuti oglas može da sadrži tekst koji nije ograničen svojom dužinom. Ovaj oglas može da sadrži logotip, mejl i veb adresu poslodavca. U okviru istaknutog oglasa možete da unesete i tekst - opis vaše firme, koji sadrži i linkove ka društvenim mrežama.
  • Izdvojeni oglas se pojavljuje na naslovnoj strani našeg sajta na istaknutoj poziciji, sa lotipom. Ovaj oglas vam takođe po automatizmu omogućava i objavu u okviru istaknutih oglasa kao i prisustvo među prvim rezultatima u okviru pretrage. Takođe, u okviru ovog paketa dobijate isticanje oglasa u okviru slanja newslettera jednom nedeljno. Ova vrsta oglasa vam omogućava veći odziv kandidata.
  • Dizajnirani oglas se nalazi na naslovnoj strani sajta sa istaknutom pozicijom i logom. Ovaj oglas vam omogućava i objavu u okviru izdvojenih oglasa kao i prve rezultate u okviru pretrage. Dizajn oglasa možete da dostavite vi, i on može da sarži sve što želite u okviru normativnih vrednosti našeg sajta. Oglas može da bude u pdf ili u formatu po vašem izboru. Nudimo i mogućnost da vam mi izradimo dizajn oglasa.Osim dizajna u okviru ovog paketa dobijate istaknutost oglasa u okviru slanja newslettera jednom nedeljno. Ova vrsta oglasa vam omogućava najveći mogući odziv kandidata.