PREUZIMANJE ČLANAKA

Vesti, saveti i karijera

Štampani i elektronski mediji mogu prenositi autorska dela s web portala iz isključivo kategorija vesti, saveti i karijera klikdoposla.com pod sledećim uslovima:

Dokumenti tekstovi i informacije objavljeni na klikdoposla.com-u ne smeju se kopirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka klikdoposla.com  ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu klikdoposla.com  ili bilo kojoj trećoj strani.

Prilikom prenošenja autorskog dela nije dozvoljeno menjanje smisla, kao ni slobodna interpretacija teksta.

U tom slučaju je dozvoljeno prenošenje članaka, odnosno teksta oglasa uz obavezno navođenje izvora odnosno linka  ka našoj veb stranici.

Zbog zaštite autorskih prava nije dozvoljeno preuzimanje slika, fotografija u okviru članka bez prethodnog odobrenja klikdoposla.com portala.


Oglasi za posao 


Portal klikdoposla ne dozvoljava preuzimanje oglasa, odnosno teksta, oglasa na koje on polaže autorska prava, koji se nalaze na sajtu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje oglasa, poslova sa sajta klikdoposla.com 


Važno:


Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije.

Koristite ih na svoju ličnu odgovornost i rizik.

Klikdoposla.com, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za predlog dan u članku. Izražena mišljenja su lična mišljenja autora. Klikdoposla.com ne preuzima odgovornost za ista.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima