Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji
avatar

Diplomirani ekonomista

Kategorija posla: Ekonomija i finansije
Željeno mesto obavljanja posla: Beograd
Opis oglasa:
Tražim posao u svim sferama ekonomije, kao i u administraciji. U nastavku Vam prilažem kratku verziju svog CVa, a ukoliko smatrate da moje kvalifikacije, znanja, kompetencije, sposobnosti i veštine mogu da doprinesu poslovnom uspehu Vaše firme molim Vas da se osećate slobodnim da me kontaktirate putem elektronske pošte ili telefona.

CURRICULUM VITAEPERSONALNE INFORMACIJE

Ime: Vanja
Prezime: Adžić
Datum rođenja: 24.02.1982.
Adresa: Milutina Milankovića 30, 11 070 Novi Beograd, Republika Srbija
Telefon: 062 227 167
e-mail: vanjaadzicvanja@yahoo.com


OBRAZOVANJE

2002. – 2012. Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu, prosečna ocena 8,03, ocena na diplomskom radu 10

2000.-2003. Građevinski fakultet BU – stečena diploma prvog stepena
1996.-2000. Gimnazija “Sveti Sava”, Beograd (prosečna ocena 5,00)

RADNO ISKUSTVO


• 2002-2011: Tokom studija u više navrata bio angažovan na aktivnostima promocije i prezentacije proizvoda i usluga, kao i na deljenju letaka, flajera i ostalog reklamnog materijala

• Septembar 2009 – Jun 2010: Tokom civilnog služenja vojnog roka u Kliničkom centru Srbije, ul. Pasterova 2, u Službi za pravne poslove obavljao administrativne poslove

• 2005-2007: Tokom studija na Ekonomskom fakultetu bio aktivno angažovan u “Marketing radionici” fakulteta

• Maj 2002 – Oktobar 2003: Volontirao u nevladinoj organizaciji International Orthodox Christian Charities. Kao asistent na programu repatrijacije obavljao sekretarske i administrativne poslove, što je podrazumevalo pisanje dnevnih, nedeljnih i mesečnih izveštaja o svakom pojedinačnom projektu kao i koordinaciju u zakazivanju sastanaka personala

• Oktobar 2001 - Februar 2002: radio honorarno za Micro, časopis specijalizovan za računare i informacione tehnologije. Rad je podrazumevao snimanje sadržaja na kompakt disk koji je Micro prodavao uz svoj časopis, multiplikovanje tog diska u 1.400 primeraka, proveru ispravnosti svakog diska, štampanje preko diskova, pakovanje i dostavljanje diskova redakciji.

• April 2002: Sprovodio popis stanovništva

INTERESOVANJA

Ekonomija u načelu, literatura, kinematografija, sport

VEŠTINE

Odlično poznavanje rada na računaru (MS Word, Exel, Power Point...)

Odlično snalaženje na internetu

Pisanje poslovnog plana

Veština dobrog prezentovanja

Veština usmene i pismene komunikacije

engleski jezik: fluentan nemački jezik: srednji

LIČNE OSOBINE

Upornost, sistematičnost, organizovanost, pouzdanost, motivisanost i kreativnost


PISMO PREPORUKE

Imam veliko zadovoljstvo da preporučim gospodina Vanju Adžića za rad u vašoj firmi. Kao vanredni profesor na Ekonomskom fakultetu i njegov mentor, imao sam priliku da podrobnije pratim aktivnosti kolege Adžić za vreme studija na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.

U sklopu njegovih zaduženja vezanih za problematiku marketinga i logistike, koje zahtevaju detaljne analize poslovnih problema iz prakse, kolega Adžić je pokazao visok nivo znanja i razumevanja strategijskih metoda i izazova, kao i poznavanja osnovnih metodologija menadžmenta. Svoje fakultetske obaveze je realizovao veoma uspešno, položivši sve ispite predviđene nastavnim planom i programom diplomskih studija sa prosečnom ocenom 8,03.

Uprkos relativno mladom starosnom dobu, gospodin Vanja Adžić je pokazao da poseduje zrelost neophodnu za različita zaduženja i aktivnosti. Vanja je komunikativna, vredna osoba, spremna da permanentno usvaja nova znanja i veštine. Zahvaljujući svojoj pozitivnoj energiji, kako u privatnom životu, tako i u profesionalnim zaduženjima, postigao je veoma zadovoljavajuće rezultate na zadacima koji su mu bili dodeljeni. Ne sumnjam da će ga njegov pozitivan stav, kao i dokazana znanja i veštine, voditi u smeru veoma uspešne karijere.

Budite uvereni u moju najtopliju preporuku za gospodina Vanju Adžića. Molim Vas da se ne ustručavate da me kontaktirate ako Vam budu neophodne neke dodatne informacije.

Prof. dr Slobodan Aćimović

Katedra za poslovnu ekonomiju i menadžment
Ekonomski fakultet Beograd

Tel. +381 11 3021066
Email: asloba@ekof.bg.ac.rs

Želite da kontaktirate kandidate? Poručite plaćeni oglas
Prethodna strana