Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji
avatar

MATEMATIKA I INFORMATIKA

Kategorija posla: Obrazovanje, jezici
Željeno mesto obavljanja posla: Beograd, Grocka
Opis oglasa:
Inženjer sam Informatike, a časove držim uspešno već godinama učenicima svih uzrasta. Trudim se da se čas ne završi bez vidljivog pomaka, a pod pomakom podrazumevam da vidim razumevanje kod deteta, dakle nije poenta da ja samo ispričam svoje. Učimo uz mnogo primera i vežbi, ostavim uvek nekoliko zadataka za domaći i u toku časa ili van njega (u zavisnosti od toga koliko je dete u stanju da učestvuje) napravimo i rezime svega naučenog.

Radio sam kako sa odličnim djacima, tako i sa onim koji matematiku ne vole i ne razumeju i imaju lošu osnovu, tako da imam već uhodan sistem.

Na početku je bitno da se razumemo da dete mora podjednako da učestvuje, jer ja sam tu praktično da mu pomognem da \"prohoda\" i razjasnim sve što mu deluje maglovito, da uočim propuste i objasnim da je matematika u suštini jedan od možda najlakših predmeta koje ima, ali ako ono npr. ne odradi domaći ili me ne sluša pažljivo, potrošićemo to vreme na sledećem času i automatski je usporilo svoj napredak. Znači, svako treba da ispuni svoj deo obaveza.
Želite da kontaktirate kandidate? Poručite plaćeni oglas
Prethodna strana