OGLAS

DOM ZLATNIK

DOBANOVACKA 95

DOM ZLATNIK BEOGRAD (ZEMUN)

Dom za smeštaj odraslih i starih „Zlatnik“

U “Zlatniku” se živi kao kod kuće, a uživa kao u hotelu.

Pažljivim izborom osoblja, koje, osim profesionalnih kvalifikacija, mora da poseduje i one druge, humane osobine, neophodne za rad sa ljudima, stvorili smo toplo i prijatno okruženje u kojem se zajedno radujemo životu i svaki dragoceni trenutak koristimo na najbolji način.

Ovde se ne dolazi da bi se ostarilo, već da bi se živelo konstruktivno, kreativno, aktivno, u skladu sa mogućnostima i potrebama naših klijenata, u skladu sa merilima koja odgovaraju njihovom opštem zdravstvenom stanju, afinitetima i duhovnim potrebama.

Neophodna medicinska nega se podrazumeva, ali za dobro fizičko i mentalno zdravlje podjednako su važni i društveni i kulturni život, čemu posvećujemo naročitu pažnju.

“Zlatnik” raspolaže prijatnom i dobro opremljenom bibliotekom, organizuje književne večeri i susrete sa poznatim ličnostima, priređuje filmske projekcije u našem bioskopu i dramske predstave u pozorištu…

Njegovi žitelji mogu sebi priuštiti prijatne trenutke relaksacije u slanoj sobi, šetnje kroz prirodu ili provoditi vreme aktivno i kreativno na nekoj od brojnih radionica.

Sve to je samo deo sveobuhvatne usluge koju pružamo.

U fokusu naše pažnje uvek je čovek kao ličnost sa svojim navikama,potrebama i željama.


Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva