OGLAS

Unitech d.o.o

MILEVE SIMIĆ 23

Unitech d.o.o.

Unitech je vodeća firma za distribuciju i prodaju profesionalne kozmetike i opreme za frizerske i kozmetičke salone. Od samog početka i osnivanja 1989. godine težimo ka jednom cilju – a to je zadovoljan kupac.

A kako smo počeli? Te davne 1989. godine stvorila se vizija. Vizija je bila da proizvodimo svetleće displeje i protočne bojlere i otuda naziv Unitech. Splet okolnosti i slučajan uvoz 48 Wahl mašinica za šišanje i prodaja istih u jednom danu na frizerskom takmičenju u Somboru opredelili su nas da počnemo da se bavimo današnjim poslom. Tada smo shvatili i prepoznali naš budući put - opremanje i snabdevanje frizerskih i kozmetičkih salona. Težak period 90-tih godina nas nije pokolebao u našoj nameri da budemo uspešni u onome što radimo, pa smo pored Wahl mašinica asortiman proširili sa proizvodima najboljih svetskih brendova.

Euro stil alat za frizerske salone i Ceriotti nameštaj za frizerske salone bili su 2 nova brenda u našoj ponudi na samom početku. Obilazeći sajam Cosmoprof u Bolonji otvarale su nam se nove mogućnosti za zastupanje novih brendova. Kozmetiku za kosu počinjemo da uvozimo 2000. godine. Na predlog naših dragih prijatelja, frizera Dušana Šovljanskog i Nenada Popa odlučujemo se za Alter Ego italijansku kozmetiku za kosu. U narednim godinama naš asortiman se proširivao čuvenim svetskim brendovima kao što su Tigi, Xanitalia, Kouho, Fanola, Eti, Staleks, Jaguar, CND, Luxury Eye...

Danas poslujemo na teritoriji EX Jugoslavije, kao i Evropske unije. Sa dvoje zaposlenih i 100 klijenata na početku danas posle 30 godina imamo preko 50 zaposlenih i više od 3500 klijenata.

To je zajednički uspeh svih nas i hvala vam na tome.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima