OGLAS

Design Factory Plus d.o.o.

GRMEC 1 NOVA 11 LOKAL 10-1

DESIGN FACTORY PLUS


DESIGN FACTORY PLUS D.O.O. je mlada firma osnovana 2012 godine. 

Osnovna delatnost firme je dizajn, štampa i izrada svih vrsta reklama kao što su: štampa velikih formata (bilbordi, baneri, prozorska grafika, zastave…), autografika, izrada svetlećih reklama (sa fluo i led rasvetom, 3D slova, totemi…), izrada reklamnih polica, proizvodi od pleksiglasa (klirita) i slično.  Imamo stručni kadar i opremu što nam omogućava da sve projekte sprovedemo samostalno od ideje do realizacije.  

Od mašina posedujemo štampač velikog formata 180cm, optički kater 132cm, lasersku gravericu 130x90cm, CNC mašinu 130x130cm, laminator 160cm, mašinu za digitalnu štampu A3+ i mnogobrojne pomoćne alate.  

Naši zaposleni, kao naša najveća vrednost, spremni su da efikasno odgovore na sve Vaše upite nudeći kompletna i originalana rešenja kako bi ste na što bolji način ostvarili vizuelnu komunikaciju sa tržištem i prezentovali proizvod ili uslugu.  

Sa željom da ostvarimo saradnju na obostrano zadovoljstvo, otvoreni smo za sve sugestije, primedbe i kritike kako bi Vam pružili uslugu na najvišem mogućem nivou.

DESIGN FACTORY PLUS posao

DESIGN FACTORY PLUS zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima