OGLAS

Allianz - Restoran Zvezdara Teatar

Milana Rakica 38

Restoran Zvezdara Teatar

Nacionalnom kuhinjom Restoran Zvezdara Teatar se izdvojio u moru restorana,otvoren je 1999 godine u mirnom delu grada Beograda(Zvezdara), za kratak vremenski period se izdvojio svojim kvalitetom hrane,mladim i sposobnim osobljem koje čini da se osećate prijatno kao kod kuće. Raznovrsnost vina iz svih delova sveta za ljubitelje dobrog vina. Posetite i uživajte u gostoprimstvu restorana Zvezdara Teatar.

Restoran Zvezdara Teatar se nalazi u sklopu čuvenog beogradskog "Zvezdara Teatra" i od skoro je renoviran u prijatniji ambijent koji je prilagođen svim potrebama klijenata. U ponudi restorana se nalazi dugogodišnje sublimirano znanje zaposlenih u pripremanju hrane i usluživanju. Na meniju možete pronaći najraznovrsniju ponudu koja se konstantno menja i osvežava novim proizvodima


Pogledajte koje poslove nudimo preko sajta klik do posla

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva