OGLAS

Ginako Dent

Kosovska 7/A

Ginako Dent

Ginako Dent je privatna stomatološka ordinacija osnovana 1999. godine. Naš tim se sastoji od 3 stomatologa sa bogatim iskustvom. Ordinacija je opremljena najsavremenijim instrumentima, koristimo isključivo visokokvalitetne materijale i pratimo razvoj moderne stomatologije pohađajući treninge, seminare i kurseve u zemlji i inostranstvu. Sve to, uz našu predanost Vama kao pacijentu, garantuje odličnu uslugu i osmeh pun zdravih zuba. Kod nas su pregledi i sve intervencije isključivo u zakazanim terminima tako da nema gužve i nepotrebnog čekanja. Kroz razgovor i vreme posvećeno Vama kao pacijentu mi pronalazimo rešenja koje će Vas učiniti zadovoljnim i srećnim, a Vaše zube zdravim. 

Svi pregledi i konsultacije su besplatni, a sve intervencije i zahvati ( koji to zahtevaju ) obavljaju se pod anestezijom, te se svaki korak tokom lečenja detaljno unapred objašnjava. dr Miloš Višković dr Aleksandra Višković Konstantinović dr Svetlana Višković asistent Ivana Šćepanović

Pogledajte koja su otvorena radna mesta za rad u našoj ordinaciji

Ginako Dent posao

Stomatološka ordinacija Novi Sad

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima