OGLAS

Dom za stara lica Sveti Georgije

Okrugićeva 1

Dom za stare Sveti Georgije

Dom za stara lica Sveti Georgije

Nekada prvi privatni hotel za stare osobe na našim prostorima, a sada licencirani dom za pokretna i nepokretna lica – Dom za stare Sveti Georgije pruža vrhunsku negu, zdravstvenu zaštitu i komfor po vrlo povoljnim uslovima u luksuzno opremljenom objektu koji je projektovan isključivo za ovu vrstu delatnosti što potvrđuje i Licenca broj 0114, izdata na osnovu Rešenja ministra nadležnog za poslove socijalne zaštite broj: 022-02-00109/2015-19. 

Uslovi korišćenja našeg Doma za stara lica su izuzetno povoljni i ako se ima u vidu da se cena ne razlikuje bitnije od državnih ustanova sličnog tipa, a da je usluga, nega kao i komfor korisnika na daleko višem nivou i od državnih i od drugih privatnih domova za stare osobe. Maksimalna pažnja je usmerena ka svakom pojedincu od strane svog osoblja koje je stručno, prijatno, ljubazno. Većina zaposlenih već godinama rade u našem Domu i imaju puno iskustva sa korisnicima naših usluga, bilo lakšeg ili težeg zdravstvenog stanja. Mi naš posao obavljamo s ljubavlju i puno pažnje, da se Vaši najmiliji osećaju prijatno kao kod svoje kuće. Dom „Sveti Georgije“ je prvenstveno njihov dom, a onda dom za stare.

Dom za stare Sveti Georgije posao

Dom za stara lica Sveti Georgije posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima