OGLAS

Gala luks d.o.o

Makenzijeva 57, Vracar

Gala luks

Agencija za privremeno zaposljavanje

Agencija za privremeno zaposljavanje bavi se iznajmljivanjem kadrova (upućivanjem zaposlenih odredjenog profila na period koji je utvrdjen zahtevom Naručioca posla), odabirom i selekcijom kadrova, kao i posredovanjem u zapošljavanju. Preko agencije za privremeno zaposljavanje možete angažovati kadrove za obavljanje najraznovrsnijih poslova, od nekvalifikovanih do visoko stručnih, u zavisnosti od potrebe.

Poslodavci koriste usluge agencije za privremeno zaposljavanje u slučajevima iznenadnog povećanja obima posla, ali isto tako  se obraćaju kada im je potrebna pomoć stručnih lica pri selekciji kadrova, koji su njihovi budući saradnici u poslu. Agencija za privremeno zaposljavanje je spona izmedju nezaposlenog punoletnog lica, zaposlenog lica koje želi promenu zaposlenja ili dodatni posao, penzionisanog lica i Poslodavaca koji potražuje radnike.Agencija za privremeno zaposljavanje je Vaša podrška, kako poslodavcima, tako i kandidatima. Dobra saradnja sa agencijom je brži put ka uspehu u pronalaženju što kvalitetnijeg kadra. Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate. Takođe pogledajte našu ponudu poslova na sajtu klik do posla ili nam pošaljite biografiju van konkursa.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva