OGLAS

ANTIĆ KLIMATIZACIJA d.o.o.

Jurija Gagarina 229/ lokal 260

ANTIĆ Klimatizacija

Preduzeće ANTIĆ KLIMATIZACIJA je osnovano 2004. god. i nastavlja rad koji je vlasnik obavljao u preduzećima "KLlMATIZACIJA" i "MCT" iz Beograda. Uspešno je nastavljena višegodišnja tradicija iz osnovnih delatnosti firme, kao što su projektovanje i izvođenje instalacija ventilacije, klimatizacije i rashladne tehnike. Firma već duzi niz godina ostvaruje uspešnu saradnju sa stranim firmama, koje se bave proizvodnjom opreme iz sfere delatnosti firme.

U okviru preduzeća ANTIĆ Klimatizacija posluje proizvodna jedinica KLIMAPLAST, koja proizvodi KANALICE koje služe za maskiranje bakarnih cevi, žičanih medjuveza, instalacija split sistema, računarske i TV mreže.  

ANTIĆ Klimatizacija posao

ANTIĆ Klimatizacija zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva