OGLAS

Magenta omladinska zadruga

ANTIFAŠISTIČKE BORBE 15/21

Omladinska zadruga Magenta

Omladinska zadruga Magenta, Beograd postoji od 1995. godine i uspešno sarađuje sa preko 250 klijenata. Zadrugu čini više od 3000 zadrugara različitih profila i kvalifikacija, uvek spremnih da odgovore vašim poslovnim zahtevima u okviru povremenih ili privremenih poslova. Od svog osnivanja smo članovi Studentsko-omladinskog zadružnog saveza Srbije sa kojim imamo veoma dobru saradnju. Svoje reference potvrđujemo i razvijamo kroz kvalitetan servis i fleksibilnost u poslovanju, tako pratimo interese svojih klijenata

Strategija Omladinske zadruge Magenta je da budemo oslonac i pouzdan partner klijentima koji nam ukažu poverenje.

Privremeni i povremeni poslovi preko omladinske zadruge poslodavcima obezbeđuju legalan probni rad, a zadrugarima dragoceno iskustvo u budućim angažovanjima.

Učlanjenje u Omladinsku zadrugu Magenta je besplatno. Pogledajte našu ponudu poslova na sajtu klik do posla.

Omladinska zadruga Magenta posao

Omladinska zadruga Magenta zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima