OGLAS

Partners&Orka

Durmitorska 14

Partners Orka doo

Partners&Orka doo - Vaš partner u ljudskim resursima

Mi smo Partners&Orka, vaša ključna podrška u raznim aspektima poslovanja - od reklamnih usluga i oglašavanja do HR-a, selekcije i regrutiranja kadrova. Naš cilj je osigurati efikasnu komunikaciju s klijentima i komitentima, pružajući širok spektar usluga za predstavljanje i podršku kompanija.

Šta nas izdvaja? 

Sposobnost da vam ponudimo raznovrsne usluge iz oblasti marketinga, konsaltinga, prava, ljudskih resursa i drugih ključnih segmenata poslovanja. Naša prednost je pružanje podrške koja je neophodna za uspešno vođenje vaše kompanije.

Pogledajte naš profil na sajtu klikdoposla i istražite aktuelne ponude poslova. Ukoliko delimo zajedničku viziju poslovanja, budite deo našeg tima i zajedno gradimo uspešnu budućnost.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima