OGLAS

BAREL GRUPA TRADE & SERVICES

Bratstva i jedinstva 72

Barel Grupa Trade & Services

Preduzeće Barel Grupa Trade & Services, osnovano je 2003. godine u Beogradu. Promet nafte i naftnih derivata, hotelijerstvo i ugostiteljstvo, deo su delatnosti u kojima je Barel Grupa pronašla motive za rad i razvoj.

Jedan od brendova koji se posebno ističe je lanac restorana “Zavičaj”, koji uz restorane “Mala Gostionica” i ”Kneževina”, sa svojom centralnom kuhinjom i sopstvenom preradom mesa, predstavlja dobro organizovan sistem ugostiteljstva, kojim stvaramo uslove za efikasno vođenje i postavku novih ugostiteljskih objekata. “AutoExpress” servis za dostavna privredna vozila, salon za negu lepote ”Меrci studio & salon”, kao i agencije ”Follow Tours” i ”Booking Belgrade”, predstavljaju nove razvojne segmente našeg kolektiva.

Barel Grupa Trade & Services posao

Barel Grupa Trade & Services zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva