OGLAS

AUTOKOMERC LOGISTIKA DOO

SVETOG SAVE 84/ C

Autokomerc logistika

Autokomerc Karting Centar

Doživite vožnju na nov i dinamičan način! Uključite se u karting revoluciju – na jedinom profesionalnom kartodromu u zemlji!

Licenca FIA C Međunarodnom karting komiteta (CIK) koju posedujemo, znači da je staza građena tako da zadovolji i najstrože zahteve za održavanje međunarodnih takmičenja. Takođe, po pitanju bezbednosti, naš kartodrom ispunjava internacionalne karting standarde.

U ponudi za rentiranje imamo nekoliko tipova kartinga, od dečijih do sportskih.

Uz profesionalnu stazu, tu je i posebna BABY-KART staza za decu. Ovde deca uzrasta do 6 godina stiču svoja prva vozačka iskustva.

Sami, sa prijateljima, porodično ili sa kolegama s posla – karting je odlična zabava za sve!

Kompanija Autokomerc na domaćem tržištu posluje punih 25 godina. 

Uspeh u svim oblastima poslovanja dugujemo pre svega velikoj ljubavi prema automobilima i auto-moto sportu. Zahvaljujući tome, Autokomerc je pre 15 godina izgradio prvu profesionalnu karting stazu – Autokomerc Karting Centar, koji danas okuplja veliki broj ljubitelja ove discipline.   

Autokomerc Karting Centar predstavlja jedinstvenu sportsko – rekreativnu lokaciju u Beogradu, koja raspolaže profesionalnom karting stazom, licenciranom od strane Međunarodnog karting komiteta.  

Karting je dinamična sportska disciplina u kojoj uživaju kako profesionalni, tako i rekreativni vozači iz zemlje i inostranstva.  

O popularnosti kartinga i našeg centra svedoči veliki broj naših gostiju – imamo više od 20.000 registrovanih korisnika, a organizujemo gotovo 30.000 vožnji tokom sezone. 

U okviru Autokomerc Karting Centra našim posetiocima je na raspolaganju i Go Kart cafe, mesto gde se mogu osvežiti i uživati u fantastičnom prirodnom ambijentu. Takođe, imamo i Karting školu gde se mogu unaprediti i usavršiti vozačke veštine, kao i Autokomerc Racing Team koji neguje mlade takmičare.   

Za zadovoljstvo naših klijenata presudna je uloga našeg stručnog tima, koji realizuje veliki broj aktivnosti: od prijema i koordinacije individualnih vožnji, preko organizacije rođendana, proslava, korporativnih druženja i team building-a, do stručnog vođenja i popularizacije Autokomerc Karting Centra.   

Naši saradnici su mladi, vredni, pozitivni i kreativni ljudi spremni da brzo reaguju u skladu sa pravilama Autokomerc Karting Centra, ali i da realizuju ideje naših gostiju. Naš zadatak je da klijentima na prvom mestu obezbedimo fenomenalno iskustvo.


Autokomerc logistika posao

Autokomerc Karting Centar posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima