OGLAS

ELITE ACADEMY BALKANS

VOJVOĐANSKA 68

Elite Academy Balkans


Elite Academy Balkans je deo italijanske Elite Academy sa sedištem u Beogradu za zemlje EX YU, Bugarsku, Grčku, Rumuniju, Madjarsku.

Sedište Elite Academy je u Firenzi (Italija) i predstavlja centar zemalja  EU i Švajcarske.

Tim saradnika Elite Academy Balkans je sastavljen od pozitivnih ljudi, sa velikim praktičnim iskustvom u privredi i coachingu.

Materijali, instrumenti, testovi koji se koriste za rad i edukacije su najmoderniji svetski instrumenti prilagodjeni i standardizovani za korišćenje na Balkanu.

EAB se bavi obukama poslovnih veština (soft skills) vlasnika, top i middle management-a, saradnika, zaposlenih, na različitim nivoima uz prilagodjene programe

EAB je i strateški konultant kompanijama u razvoju, na vrhu ili u problemima, kako bi putem analize procesa predstavili i prilagodili, izvršili plan restruktuiranja kompanije u cilju maksimiziranja rezultata.

Elite Academy Balkans je idealan partner za sva mala  i srednja preduzeća koja žele stabilan i kvalitetan rast, razvoj i poboljšanje organizacionih aspekata poslovanja.

Specijalizovani smo i za valorizaciju i upravljanje ljudskim resursima vodjeni pozitivnim metodama motivacije, a koristeći u testiranju i selekciji najsavremenije svetske metodologije.

Jedinstveni pristup radu sa ljudima, gde oni postaju veoma motivisani za saradnju sa nama i spremni na poboljšanje svojih potencijala i stavljanje na raspolaganje kompanijama. Na taj način pravimo vrhunske timove koji mogu da garantuju poboljšanje rezultata kompanija.

Pogledajte našu aktuelnu ponudu poslova na sajtu klik do posla.

Elite Academy Balkans posao

Elite Academy Balkans zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima