OGLAS

JABLANICA MP DOO

BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA 636 A

Jablanica MP

Privredno društvo "Jablanica MP" d.o.o. sa sedištem u Beogradu u ulici Bulevar Kralja Aleksandra br. 636/a, osnovano je 1991. godine. Osnovna delatnost društva je trgovina na veliko i malo, prehrambene robe, uvoz i izvoz. "Jablanica MP" d.o.o. je specijalizovana za snabdevanje pekarskih, poslastičarskih radnji, restorana, hotela i maloprodajnih objekata prehrambenom robom i opremom. Svoju delatnost obavlja preko veleprodaje i maloprodajnih objekata na Zvezdari i Zemunu.  Poslovni moto "Jablanica MP" - Uvek sa Vama je deo naše misije, da velikim asortimanom roba, kvalitetnom uslugom i niskim cenama, zadovoljimo naše kupce.

Raznovrsni asortiman roba, visok kvalitet usluga, povoljne cene, dostava robe na adresu kao i razne opcije plaćanja, samo su neke od pogodnosti koje pruža ovo privredno društvo. Iskusni menadžment, ljubaznost zaposlenih i korektno poslovanje doprineli su da naši kupci i dobavljači posluju sa nama dugo godina.

Pogledajte našu ponudu poslova na sajtu klik do posla i konkurišite

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva