OGLAS

MEGA MODULOR

Svetog Save 29

MEGA MODULOR

Mega Modulor d.o.o. sa sedištem u Pančevu, pruža sveobuhvatan spektar projektantskih i inženjerskih usluga u oblastima arhitekture, dizajna i konstrukcije u visokogradnji. 

Primarna delatnost firme je projektovanje stambenih, poslovnih, ugostiteljskih, industrijskih i drugih objekata, sa tradicijom poslovanja dugom preko 30 godina. Tim trenutno čini 12 stalno zaposlenih arhitekata, građevinskih inženjera i tehničara iz oblasti arhitekture i građevine, kao i niz spoljinih saradnika. 

U poslednjim godinama, Mega Modulor d.o.o. posebnu pažnju posvećuje inovacijama u projektovanju, kako u pogledu upečatljivog dizajna i u primeni savremenih materijala, tako i u upotrebi najsavremenijeg softvera za projektovanje. U tom duhu, u primeni je radno BIM okruženje poslednje generacije i najviši standard 3D vizuelizacije i animacije.

Neke od naših projekata možete pogledati na web stranici na adresi: www.modulor.rs

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima