OGLAS

BEOGRAD NA VODI D.O.O

KARAĐORĐEVA 48

BEOGRAD NA VODI

Beograd na vodi neguje različitost i uvek smo u potrazi za ljudima koji prihvataju različite poglede, podstiču saradnju i donose sveže ideje. 

Verujemo da svaki zaposleni direktno doprinosi rastu i uspehu kompanije i sigurni smo da ćete biti ponosni što ste član našeg tima. Naši ljudi su naša snaga i neprekidno nastojimo zaposliti i zadržati najbolje talente na tržištu. 

Radeći u dinamičnoj kompaniji, koja brzo napreduje, možete razvijati svoju karijeru i otkriti beskrajne mogućnosti. Pozivamo vas da prihvatite ovu jedinstvenu životnu priliku da budete deo projekta Beograd na vodi koji razvija i obnavlja naš grad i našu zajednicu.

BEOGRAD NA VODI posao

BEOGRAD NA VODI zaposlenje

BEOGRAD NA VODI otvorena radna mesta

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima