OGLAS

HARDLIM DOO

KOSANČIĆ IVANA 19/I/4

Kompanija Hardlim 

Hardlim doo 

Kompanija Hardlim je osnovana 1991. godine. Svaki početak je težak, shodno tome uspeli smo da se izborimo sa tržištem i izgradimo zasluženo mesto u modernom građevinarstvu. Kompanija Hardlim je sastavni deo BLH group. Zahvaljujući stalnom usponu kompanije, razvoju proizvodnih kapaciteta, usvajanju novih tehnologija i novih proizvoda Hardlim se svrstava u red najproduktivnijih građevinskih kompanija u Srbiji. Hardlim poseduje najsavremenije cnc mašine u oblasti građevinske limarije i crne metalurgije. Uspešne kompanije su napravljene na uspešnim proizvodima.  Stručan i obučeni kadar osposobljen je za izvođenje najzahtevnijih poslova u oblasti građevinske limarije i metalurgije. 

Proizvodni pogoni Hardlima opremljeni su najsavremenijim mašinama za kvalitetan rad, kako bi ponudila optimalna rešenja svojim klijentima u oblastima građevinarstva. 

Primarna delatnost kompanije je prozivodnja krovnih i fasadnih limova, sečenje, savijanje i bušenje na najsavremenijim cnc mašinama. Primenom savremene tehnologije u proizvodnji Hardlim je razvio široki spektar proizvoda i brojne mogućnosti pri koncipiranju arhitektonskih rešenja. 

Proizvodi Hardlima imaju široku primenu i koriste se za pokrivanje i oblaganje građevinskih objekata raznih namena: stambenih i poslovnih objekata, hala, magacina, garaža, nadstrešnica…  Osim proizvodnje Hardlim pruža i usluge:  Slitovanje i sečenje pocinkovanog, plastificiranog, aluminijumskog i bakarnog lima po želji kupca. Savijanje lima na najsavremenijim mašinama do 8m dužine po nacrtu kupca. Sečenje limova hidrauličnim makazama -Plazma i gasno sečenje. Savijanje svih vrsta limova -Cnc probijanje limova. Profilisanje limova Sečenje svih vrsta cevi, čelika i profila na meru. Prevoz na Vašu adresu. 

Kompanija Hardlim posao

Hardlim doo posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima